Beveiliging in de Zorg

Beveiliging in de zorg.

Patiënten, bewoners, personeel en bezoekers van zorginstellingen kunnen te maken krijgen met een gevoel van onveiligheid. Een instelling waarin situaties van agressie, plotselinge stemmingsveranderingen en verslavingsverschijnselen aanwezig zijn, vraagt om een specifieke manier van beveiligen. Speciaal voor deze instellingen opgeleide beveiligers, die precies weten hoe ze met bepaalde situaties en hevige emoties om moeten gaan, zijn noodzakelijk.

Safe Security Group beschikt over een groot aantal beveiligers met deze opleiding en is daarom de ideale partner op dit gebied.

Géén opdracht is gelijk aan de andere. Ieder (vermeend) risico kan zich in verschillende verhoudingen voordoen en zich van incident verder ontwikkelen tot situaties met uiteindelijk vergaande gevolgen. Daarom gaan wij uit van de persoonlijke benaderingsmethodiek. Bij een kennismaking/intake gesprek nemen wij met de potentiële opdrachtgever de ‘ins en outs’ van de instelling door, dit vormt de basis van een concept-plan van aanpak. Dit concept zal de basis vormen voor de verder gesprekken

Informatie algemeen.

Algemene voorwaarden:

 

BTW nummer: NL856277174B01

KvK nummer : 65828682

 

Safe Security Group BV

Bank: NL50 INGB 0007.2402.67

 

 

Telefoon:

0031(6) 51547935

E-mail:

info@safe-security.nl

Korteweg 2,

4927 AE Hooge Zwaluwe